TEXT_SIZE
Facebook Twitter Pinterest You Tube Vine Foursquare Instagram Tumblr Issuu

Aktivitetsferie Abruzzo

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Parken på hest
“Ippovia del Gran Sasso” er den lengste i Italia: en ring som gjør det mulig og bli kjent med og verdsette det ekstraordinære miljøet og kulturarven langs gamle grusveier, eseltråkk og stier i vakker og urørt natur.
Fossen Morricana
Fosser er sjelden i fjellene i Abruzzo, men noen ganger skaper snøsmeltingen store mengder med vann som flommer nedover fjellene og danner vakre fossefall – som Morricana i Lagafjellene.
Kano på elven Sangro
Du kan selvfølgelig kombinere sport og eventyr, og padle en av de mange elvene i området i kano eller kajakk. Du kan padle på elvene Sangro, Aventino, Orta, Alento, Tirino, Aterno og i juvet Celano.
Monte Camicia
Denne enslige toppen på 2564 meter over havet er den mest kjente på den østlige siden av Gran Sasso. Oppstigningen starter ved Fonte Vetica og opp over sletten Campo Imperatore.
Majella nasjonalpark
Den mektige og robuste parken Majella har bratte bakker på vestsiden som ruller opp mot platået Femmina Morta. På østsiden er parken furet av juv og daler. Parken er full av interessante naturområder.
Eremitasjen San Bartolomeo
Den lille eremittboligen San Bartolomeo i Legio ligger på en fjellknaus i samme dal som Santo Spirito, men litt lenger ned. Selv inngangen er spektakulær, via en steintrapp som er gravd ut av fjellet oppover fjellknausene.
Lake Scanno
Lake Scanno er den mest attraktive og populære av innsjøene i Abruzzo, og sammen med den historiske byen Scanno er den hovedattraksjonen for turistene i dalen Sagittario. Dalen tiltrekker besøkende på grunn av sin vakre naturen og klimaet.
Hundesleder
Abruzzo tiltrekker seg tilhengere av hundekjøring, en sport som bruker sleder som er trukket av et hundespann. Energien til hundene får fritt utløp over høylandsslettene som maner frem stemningen fra “Great North”, men samtidig er varmet opp av strålene fra Middelhavssolen.
Snøtrekking
Truger, kalt “ciàspole” på dialekt, blir stadig mer populært fordi det gir bevegelsesfrihet så man kan gå på dyp snø uten å synke. Det kreves heller ikke mye teknikk for å mestre trugene.

Aktivitetsferie

AMBRUZZO´S FJELL HAR ET BREDT TILBUD
FOR SOMMERTURISTER

Fra nord til sør er det en gullgruve av
steder og skatter som venter på å bli
utforsket og oppdaget.GALLERY

ABRUZZO ET IDEELT SCENARIO for enhver lidenskap

Med sin 133 kilometer lange kystlinje, den høyeste toppen av Appenninene, et system av platåer mellom fjellene, tre store nasjonalparker og en regional park med over 30 reservater er Abruzzo perfekt for de som ønsker en aktiv ferie der sport og trening ikke blir målet, men heller måten å nyte regionens ekstraordinære miljøressurser.
Helt fra kysten til fjellene er det ikke mangel på valg fordi Abruzzos plassering tilbyr utallige muligheter for fritidsaktiviteter omgitt av natur og vakre landskap.

De som er glad i fjellsport vil oppdage utfordringer i fjellmassene i Abruzzo og landskap vel verdt respekt både sommer og vinter. Klassisk fjellklatring, friklatring og skiturer er alle aktiviteter det ligger til rette for i Abruzzo, hvis scenario krever ulike nivå og ekspertise.

Kysten har også et stort utvalg av tidsfordriv tilgjengelig, blant annet seiling, vindsurfing, padling og fisking, og alle typer vannsport som jetski og vannski, fisking og undervannfotografering, dykking og snorkling.


De som er tilhenger av aktiv turisme og det å kombinere sport, natur, oppdagelser og moro vil innse at det er få begrensninger på måter man kan utforske og bli kjent med Abruzzo: sykling, terrengsykling, fotturer med ryggsekk, på hesteryggen, med ski, hanggliding, paragliding, med småfly, motorsykkel, offroad, med kajakk, kano eller på skøyter.


Det enorme kuperte området mellom sjøen og fjellene tilbyr overraskende ruter for sykkelfans. Men det er hovedsakelig den ekstreme variasjonen i landskap og det naturlige miljøet som gjør at man kan utøve alle typer sport for å tilnærme seg regionen og oppdage de ekstraordinære verdiene: de eneste begrensningene er i ditt eget hode!

Gjennom hele året (og ikke bare på vinteren når det er snø eller midt på sommeren) er Abruzzo en destinasjon for alle typer fans av aktiv turisme som er tiltrukket av dets mektige natur, urørte landskap, de tusen stier gjennom raviner, elver, endeløse høyland, innsjøer, skoger, brede kystlinjer, utfordrende tinder og fjell, åser, gamle landsbyer: en virkelig spennende miks for en ferie utenom det vanlige.


 

  Download Brochure Download Brochure Download Brochure
  Download Brochure    

 

Velg din ferie i fjellene