TEXT_SIZE
Facebook Twitter Pinterest You Tube Vine Foursquare Instagram Tumblr Issuu

Map Mountains in Winter Abruzzo

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Campofelice
Campo Felice er en av de få skiresortene i Italia som fobinder to sider av samme fjell: bakkene på Campi Felice siden med Altopiano delle Rocche hvor man finner overnattingsfasiliteter for turister i både Rocca di Cambio, Rocca di Mezzo og Rovere.
Ovindoli
Monte Magnola fasillitetene finner du i Ovindoli, ved inngangen til Rochhe platået, i vilt og vakkert miljø i parken Sirente-Velino. Her finner du Europas lengste rullende fortau (235 meter).
Parco Nazionale del Gran Sasso
Parkområdet består av typisk fjellandsskap, noen steder på grensen til alpint landskap. Parken består av to fjellgrupper: Gran Sasso d´Italia og Lagafjellene på oversiden.
Rocca Calascio
Her finner vi den ekstraordinære festningen Rocca Calascio fra 1300-tallet. Dens perfekte symmetriske og nøytrale from, samt dens rasjonelle arkitektoriske utforming, gjør dette til en av Europas vakreste og mest fortryllende slott.
Roccaraso
Kjent siden begynnelsen av forrige århundre er skiområdet Roccaraso-Rivisondoli det mest kjente og best utstyrte i Appenninene, og det er ligger på 1250 meter over havet på 'Altopiani Maggiori' platåene.
Roccaraso
Området Roccaraso-Rivisondoli har et stort potensiale. Naturen her er virkelig enestående, karakterisert av et gripende landskap med store vidder, runde fjell og daler om hverandre. Dette er et paradis for vintersportentusiaster.
Roccaraso
Kaffebarer og restauranter, hytter og oppholdssteder – alt plassert langs skibakkene så du kan slappe av uten å ta av deg skiene og bli brun fra Middelhavssola som skinner på fjellene i Abruzzo, eller du kan slappe av og varme deg ved et åpent ildsted.
Roccaraso
Utvalget av vintersporter du kan praktisere i Abruzzo inkluderer mer enn bare utforkjøring og snowboard i det varierte terrenget. Fjellene i regionen legger forholdene til rette for å oppleve de fleste snøaktiviteter.
Roccaraso
De fleste av de største skiresortene i Abruzzo dreier seg om flotte fjellbyer og landsbyer, hvorav mange av de er flere tusen år gamle. De gamle sentrene har et godt utvalg av restauranter og puber, men også gamle herskapshus, slott, museer og kirker.

Fjellene om vinteren

AMBRUZZO´S FJELL HAR ET BREDT TILBUD
FOR SOMMERTURISTER

Fra nord til sør er det en gullgruve av
steder og skatter som venter på å bli
utforsket og oppdaget.SKI I ABRUZZO Middelhavet har et snøhvitt hjerte

Abruzzo har flotte fjellandskaper. Hvor hen du snur deg kan du øyne fjelltopper som strekker seg mot himmelen i det fjerne. Dette er Majella, Gran Sasso, Laga og Sirente-Velino, for å nevne noen. Det finnes en fantastisk verden høyt over havet i de formidable fjellkjedene i Appenninene. Her finner du alpine aktiviteter strategisk plassert i sentrum av Italia og Middelhavet, med et solid lag snø som ofte ligger langt utover våren. Her finner du utallige resorter og turistfasiliteter, og tilbudene er i stadig endring.

Fjellene her tilbyr differensierte settinger av høy kvalitet også for avanserte utøvere innen de to største vinteridrettene: utforkjøring og langrennsski. De høye fjellene er perfekte å sette utfor både på ski og på snowboard, og de fleste høylandsslettene er ideelle for turer på langrennsski. De tallrike skiresortene er jevnlig fordelt i fjellene Appenninene, fra Mount Piselli i nord til Rozzaraso og Pescasseroli i sør. I dette området finner du også fire parker: Gran Sasso e Monti della Laga, Majella, Sirente-Valino og Abruzzo-Lazio-Molise.


Det største skiresortet i Appenninene har hundrevis av kilometer med skispor, utmerket snøkvalitet, topp moderne fasiliteter og har godt utbygde nettverk og tjenester for god tilgjengelighet. Abruzzo har ingen begrensninger hvis du er snøentusiast.


Av alle resortene i Abruzzo er den beste i øvre Sangro skidisktrikt. Dette er det største i det sentral sør-Italia og er faktisk den sjuende på nasjonal skala med hensyn på størrelse og total kvalitet på skispor og tilbud. Distriktet omfatter Roccaraso (med elegante butikker, hotell og de største sportsfasilitetene), Rivisondoli (berømt for sin fantastiske natur) og Pescocostanzo (med sitt eksepsjonelle Renessanse og Barokk senter).

Mulighetene for å praktisere vintersport i Abruzzo er ikke lenger begrenset til de mest kjente og populære som utforkjøring, langrennsski og snowboard: den store variasjonen i det naturlige landskapet tillater fjellene i Abruzzo å tilby en hel rekke vintersporter, fra de mer ekstreme skiturene til rolige familieekskursjoner med truger, hundekjøring, hundeslede og isklatring.


Discover the snow life blog >>


GALLERY
 
Download Brochure
Download Brochure
Download Brochure

 

Velg din ferie i fjellene