TEXT_SIZE
Facebook Twitter Pinterest You Tube Vine Foursquare Instagram Tumblr Issuu

Fjellene om sommeren Abruzzo

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Barrea
Innsjøen Barrea ble skapt i Parco Nazionala d´Abruzzo ved å demme opp elven Sangro. Flere ekskursjoner starter ved denne innsjøen, inkludert noen guidede turer der man vandrer opp i fjellene for å oppleve parkens omfattende fauna og flora.
Pusseskinn
La biodiversité du Parc National des Abruzzes, si riche et variée pour ce qui concerne soit le règne végétal soit le règne animal comme par exemple le chamois des Abruzzes, considéré pour sa taille, la grandeur de ses corneilles et la couleur de son manteau, une espèce particulière avec 500 spécimens.
Naturreservatet Valle dell´Orta
Dalen Orta ligger mellom Morrone og Majella fjellkjedene. Det mest slående synet er det store juvet som er gravd ut av elvens stadige slitasje på kalksteinen, og er omgitt av skoger som huser mange typer planter og dyr.
Eremitasjen Sant´Ofofrio al Morrone
Sant´Onofrio al Morrone er den mest berømte eremitasjen i St Celestine og er kjent for sin spektakulære plassering i fjellskrenten av Mount Morrone, som et ørnerede med utsikt over Valle Peligna.
Monte Marsicano
Det enorme systemet av bassenger og sletter i det indre høylandet inkluderer Fucino platået i Marsica, som ble skapt in 1877 etter drenering av det som var Italias nest størtste innsjø.
Lago di Barrea – Nasjonalpark i Abruzzo
Lake Barrea er absolutt det mest besøkte området i asjonalparkene i Abruzzo, og Villetta Barrea har konsentrert turismen rundt naturopplevelser og økøturisme. Casosciara er den sentrale kjernen.
Roccascalegna
Roccaselegna, som med sine dystre klipper danner grunnlaget for et av Abruzzo´s mest spektakulære slott, er nå scenen for mange sommerlige aktiviteter og tradisjonelle arrangementer.
Montesilvano
Badebyen Montesilvano strekker seg langs kysten sør for munningen av Saline, og er en av de mest suksessrike og populære i hele Abruzzo. Dette skyldes nok at den er enkel å komme seg til, samt nærheten til Pescara med mange kultur- og fritidsaktiviteter.
Majella, sources de l’Alento
Mount Majella, som er knyttet til de massive Morronefjellene, dominerer landskapet i Abruzzo der de stiger opp mellom havet og Appenninen. De lokale har alltid kalt det “morsfjellet” i Abruzzo.

Fjellene om sommeren

AMBRUZZO´S FJELL HAR ET BREDT TILBUD
FOR SOMMERTURISTER

Fra nord til sør er det en gullgruve av
steder og skatter som venter på å bli
utforsket og oppdaget.GALLERY

DE TUSEN STIER i fjellene i Abruzzo

Innlandet i Abruzzo, med andre ord fjellandskapet siden 75% av det regionale territoriet ligger på over 700 meters høyde, er det mest ekstraordinære og best preserverte med sine mange gamle fjellandsbyer og slott, middelalderske kloster, unik mat og kulinariske tradisjoner, samt det rike utvalget av folklore og gamle tradisjoner. Ettersom sommeren skrider frem og all snøen har smeltet trer den oppsiktsvekkende grønne bøkeskogen inn, og sammen med de endeløse grønne engene blir fjellene i Abruzzo rett og slett uimotståelige.

Etter den frodige oppblomstringen av naturen fremstår regionen i all sin prakt: de grønne skogene og engene i fjellskråningene; fjellelvene ved Campotosto, Scanno, Barrea, Bomba, Casoli og Penne; karsthuler som gir fjellskrentene et karakteristisk uttrykk; platåer oversådd av beitende storfe og sau, et sveip av landskap som ikke bærer preg av bratte fjellsider; den friske luften; den fantastiske tilstanden til de godt bevarte bosetningene satt i et tidløst landskap. Alt dette bidrar til at Abruzzo er et svært spesielt sted, som virkelig kan stjele hjertet ditt. Det bevises av det store antallet «aficionados» som kommer tilbake hvert år for å nyte alle de vakre stedene. Når du har forelsket deg i fjellene i Abruzzo varer det evig.


Med en tredjedel av territoriet satt av til parklandskap har regionen ikke bare kulturell og kommunal rekord for beskyttelse av miljøet, men dette er også det største naturområdet i Europa: det virkelig grønne hjertet av Middelhavet.


En tredjedel av Abruzzo består av beskyttet landskap: tre nasjonalparker, en regional park og mer enn 30 naturreservater. En idealistisk og tøff avgjørelsen som ble tatt av de som gjorde miljøet til sin ressurs og ønsker å innta en ledende rolle innen "grønn turisme".

Totalt sett finnes det meste av denne arven – men ikke alt – i fjellene, der landskapet og økosystemene endres i forhold til høyde og skifter fra typisk Middelhavsmiljø til typiske alpine scenario, med fjellfuru og høylandsstepper. Abruzzos mektige fjell strekker seg bare noen titalls kilometer fra kysten, med de høyeste toppene spredt bakerst som en spektakulær balkong; resten av landskapet består av kupert terreng med bakker som skrår ned mot sjøen. Den smale kyststripen med sine elvedaler er de eneste lavlandsslettene i regionen.


  Download Brochure Download Brochure Download Brochure

 

Velg din ferie i fjellene