TEXT_SIZE
Facebook Twitter Pinterest You Tube Vine Foursquare Instagram Tumblr Issuu

Karnevalet nærmer seg med alle sine festivaler og arrangementer. Den tradisjonelle oppskriften på «chiacchiere» fra Abruzzo, som bloggeren Marianna Colantoni deler med oss på www.lamacchiarola.it, vil være en forsmak av den livlige stemningen.

Om vinteren er det alltid godt å ha en varm suppe. Bloggeren Emanuela av  paneburroealici.blogspot.it frister oss med en deilig variant med hestebønner og speltkorn. La oss titte på oppskriften!

Bloggeren Marianna Colantoni forteller oss den tradisjonelle oppskriften på «sassi» d'Abruzzo på sin blogg www.lamacchiarola.it . Selv om navnet på disse godbitene betyr «steiner», er de egentlig mandler som blir karamellisert med sukker og litt kakao eller kanel.

Laura Ottaviantonio fra bloggen www.tastefromabruzzo.com deler med oss oppskriften på cellipieni, som er typiske julekaker fra Abruzzo fylte med druesyltetøyet «scrocchiata».

Side 1 av 20

Siste innlegg